We starten altijd met een kennismakingsgesprek om te kijken of er een eerste klik is en jouw hulpvraag past binnen de mogelijkheden van OkxPower. Na afloop van dit gesprek besluit je of je met OkxPower jouw eigen Plan B wilt maken. Dit gesprek is altijd vrijblijvend!

Als je besluit dat je met OkxPower jouw eigen Plan B wilt gaan maken dan zal ik eerst een intakegesprek met je doen waarin we jouw hulpvraag en gewenste doelen in kaart te brengen. De eerste stap richting jouw Plan B.  

Als je voor OkxPower kiest, zal OkxPower er, binnen de mogelijkheden, alles aan doen om samen met jou de gewenste doelen te bereiken. Samen ontdekken wij jouw mogelijkheden en oplossingen als antwoord op jouw vraag. Elke gevonden oplossing is voor jou haalbaar, omdat jij er zelf gemotiveerd voor bent. Jij bedenkt jouw oplossing en ik ondersteun daar waar nodig.

OkxPower werkt op locatie, dit houdt in dat ik naar jou toe kom. Dit kan zijn bij jou thuis maar het kan ook op school of op het werk zijn. Ook is het mogelijk dat we buitenactiviteiten ondernemen als dit voor jouw plan B werkt! 

 Plan B wordt jouw eigen plan waar jij altijd de regisseur van zult zijn.